El proper 6 de juliol es jutja al Secretari General de la Unió General de Treballadors de Guadalupe, Elie Domota. Un altre judici colonial!

Des de fa anys militants del principal sindicat de Guadalupe son jutjats una i altra vegada per una pretesa justícia que no es capaç ni de fer correctament la seva feina: el judici tenia data pel 31 de maig i es va ajornar per manca de comunicació a la defensa.

La potència colonial francesa mai ha dubtat en l’ús de la força. Recordem la massacre del 1967, amb un balanç d’entre 100 i 200 morts -segons fonts independents-  centenars de detinguts i 20 deportacions.

Eli Domota és el portaveu del Col·lectiu Contra l’Explotació, plataforma unitària pel respecte dels drets fonamentals a la colònia francesa.

La UGT-G és membre, com la Intersindical-CSC, de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat.

Des de la Intersindical-CSC fem arribar als companys de Guadalupe la nostra solidaritat internacionalista.

Per respecte als drets fonamentals!
En contra de la repressió colonialista!
Per la llibertat dels Pobles!
Solidaritat amb Elie Domota i la UGT-G!

Intersindical-CSC
5 de juliol de 2017
Barcelona, Països Catalans

@cscInternacionalEl proper 6 de juliol es jutja al Secretari General de la Unió General de Treballadors de Guadalupe, Elie Domota. Un altre judici colonial! Des de fa anys militants del principal sindicat de Guadalupe son jutjats una i altra vegada per una pretesa justícia que no es capaç ni de...SOM el sindicat independentista i de classe