Un 1r de maig mirant cap al futur

Enguany la convocatòria central del 1r de maig de la Intersindical-CSC té un caràcter molt especial per a nosaltres:: inaugurarem la nova Seu nacional del sindicat en companyia dels nostres afiliats i afiliades amb un pica-pica i parlaments, després de fer la tradicional ofrena floral al monument a Francesc Layret.

Amb aquest esperit d’apropar més la nostra organització al conjunt de l’afiliació i representants sindicals, el dijous 4 de maig tindrà lloc el I Fòrum Nacional de la Intersindical-CSC, un espai d’intercanvi d’opinions i de diàleg el qual té com a objectiu esdevenir una eina útil per aprofundir en un model sindical que volem de proximitat, democràtic, participatiu i mobilitzador.

D’altra banda, la Intersindical-CSC participarà el 1r de maig de manera descentralitzada en diverses mobilitzacions al conjunt del territori, d’acord amb la nostra màxima de proximitat i arrelament al país.

Durant la inauguració de la Seu nacional del sindicat es recolliran adhesions al Pacte nacional pel Referèndum entre les persones assistents que així ho desitgin, convertint-se la Seu de sindicat en un dels punts oficials de recollida d’adhesions.

 Agenda central del 1r de maig de 2017

 •  Ofrena floral al monument a Francesc  Layret

  Hora: 11.00 hores
  Lloc: Plaça de Goya.
  Barcelona, 08011
  Com arribar-hi: (M) L1 Universitat i L2 Sant Antoni

 

 •   Inauguració de la Seu nacional de la Intersindical-CSC

   Hora: 12.45 hores
  Lloc: Sant Pere Més Alt 2, principal 2ona. Barcelona 08003
  Com arribar-hi: (M) L1 L4 Urquinaona, L1, L3 Catalunya
  (Rodalies RENFE) Plaça Catalunya
  (FGC) Plaça Catalunya
  Per raons d’aforament, confirmeu la vostra assistència a: fs(@)intersindical-csc.cat

@cscAcció Sindical1maig2017,acte centralUn 1r de maig mirant cap al futur Enguany la convocatòria central del 1r de maig de la Intersindical-CSC té un caràcter molt especial per a nosaltres:: inaugurarem la nova Seu nacional del sindicat en companyia dels nostres afiliats i afiliades amb un pica-pica i parlaments, després de fer la...SOM el sindicat independentista i de classe