Pica damunt la imatge per veure el cartell

El pròxim dissabte 11 de març tindrà se celebrarà una nova edició de l’Escola Jove de Formació Sindical organitzada per l’Eina (L’espai jove de la Intersindical-CSC). El Casal Antoni Sala i Pont de Badalona acollirà  aquesta jornada de formació que s’iniciarà a partir de les 11.00 hores.

La jornada s’ha estructurat amb tres intervencions formatives que pretenen introduir elements històrics, crítics i tècnics per generar el necessari debat entre el jovent de la nostra organització.

La jornada s’iniciarà amb un primer bloc a càrrec de Carles Sastre, Secretari general de la Intersindical-CSC, el qual farà un repàs històric del sindicalisme nacional i de classe a casa nostra per situar en perspectiva l’actual situació.

Després d’una pausa per dinar, Antoni Alarcon, membre del Secretariat nacional, exposarà el marc laboral del període autonòmic i les pèrdues de drets que ha patit la classe treballadora durant aquest.  L’objectiu d’aquest bloc serà generar debat al voltant de la mobilització necessària actualment i la necessitat de conquesta de nous drets en la República catalana que estem construint.

La jornada la tancarà Marc Faustino, assessor laboral de la Intersindical-CSC, amb un bloc de caràcter tècnic que farà incidència en els conceptes bàsics de sindicalisme. La intenció d’aquest bloc és situar les bases per a una formació basada en el coneixement dels aspectes tècnics de l’acció sindical.

Lloc:
Casal Antoni Sala i Pont – Carrer de Colom, 66. Badalona
Metro: línia 2, Badalona Pompeu Fabra
Rodalies Renfe: línia R1, parada Badalona

Hora:
11 de març, des de les 11.00 hores

https://i1.wp.com/www.intersindical-csc.cat/nova_prova/wp-content/uploads/2017/03/noti_escola_jove.png?fit=601%2C225&ssl=1https://i1.wp.com/www.intersindical-csc.cat/nova_prova/wp-content/uploads/2017/03/noti_escola_jove.png?resize=300%2C112&ssl=1@cscIntersindical-CSCEl pròxim dissabte 11 de març tindrà se celebrarà una nova edició de l’Escola Jove de Formació Sindical organitzada per l’Eina (L’espai jove de la Intersindical-CSC). El Casal Antoni Sala i Pont de Badalona acollirà  aquesta jornada de formació que s’iniciarà a partir de les 11.00 hores. La jornada s’ha...SOM el sindicat independentista i de classe