Prou agressions a la sobirania del nostre país!
Prou agressions a la sobirania del nostre país!

La Intersindical-CSC (I-CSC) vol manifestar el seu rebuig total a la suspensió de la Conselleria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya per part del Tribunal Constitucional, l’enèsima agressió que pateix el nostre país per part de l’estat espanyol. Des de la I-CSC condemnem aquesta suspensió i emplacem als responsables polítics del Departament i de la majoria parlamentària independentista a no defallir davant d’aquest atac i a mantenir el mandat democràtic sorgit de les urnes.

Així mateix, des del sindicat ens posem a disposició de tots els treballadors de la Generalitat i, especialment, dels treballadors de la conselleria suspesa per l’ordre judicial per a ajudar-los en tot allò que puguin necessitar. Una de les vies d’intervenció de l’estat per aturar la majoria independentista sorgida el passat 27S serà l’atac sistemàtic als treballadors públics. I és davant d’aquest atac, que ja ha començat a arribar, que els i les treballadores públiques hem de fer pinya.

En paraules del secretari general de la I-CSC, Carles Sastre: “El procés polític que viu el nostre país comportarà atacs de l’estat cap a les estructures polítiques del país i, és clar, cap els treballadors públics encarregats de desplegar les iniciatives concretes. És per això que el nostre sindicat vol redoblar els esforços per tal d’ajudar en tot allò que sigui possible”.

Barcelona, Països Catalans
17 de febrer de 2016

@cscIntersindical-CSCcomunicat,Conselleria Afers Exteriors,CSC,mobilització,suspensió,Tribunal ConstitucionsLa Intersindical-CSC (I-CSC) vol manifestar el seu rebuig total a la suspensió de la Conselleria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya per part del Tribunal Constitucional, l’enèsima agressió que pateix el nostre país per part de l’estat espanyol. Des de la I-CSC condemnem aquesta suspensió i emplacem als...SOM el sindicat independentista i de classe