Logotip de Sanitaris per la Independència
Logotip de Sanitaris per la Independència

 

Com a treballadors de la Sanitat entenem que una de les condicions que determinaran la justícia i la dignitat del nou país que tenim a tocar és la qualitat dels serveis públics que el nou estat ha de proveir a la ciutadania i per tant considerem entenem que cal posar les bases per a la definició d’un Sistema Nacional de Salut que volem públic, universal, equitatiu i de qualitat.

Per aquest fet donem suport al Manifest i en farem la difusió necessària.

Per accedir al manifest feu-ho a través dels enllaços següents:

http://sanitarisxindependencia.cat
https://www.facebook.com/sanitarisxindependencia

@cscAcció Social  Com a treballadors de la Sanitat entenem que una de les condicions que determinaran la justícia i la dignitat del nou país que tenim a tocar és la qualitat dels serveis públics que el nou estat ha de proveir a la ciutadania i per tant considerem entenem que cal...SOM el sindicat independentista i de classe