La CSC expressem la nostra frontal oposició als acomiadaments i el nostre suport incondicional a aquesta vaga
La CSC expressem la nostra frontal oposició als acomiadaments i el nostre suport incondicional a aquesta vaga

El comitè d’empresa del centre de treball de FAIVELEY de la Selva del Camp convocà ahir una vaga intermitent indefinida davant l’anunci d’acomiadament col·lectiu de 62 treballadors d’una plantilla de 331 persones. Aquesta vaga és efectiva des d’avui.

Faiveley Transport Iberica es dedica a la construcció de material ferroviari. Aquesta multinacional francesa possiblement deslocalitzarà la producció.

Ànims companys i companyes, no esteu sols! La única lluita que es perd és aquella que s’abandona!

@cscAcció Sindicalacció sindical,Faiveley,laboral,mobilització,vagaEl comitè d'empresa del centre de treball de FAIVELEY de la Selva del Camp convocà ahir una vaga intermitent indefinida davant l’anunci d’acomiadament col·lectiu de 62 treballadors d'una plantilla de 331 persones. Aquesta vaga és efectiva des d’avui. Faiveley Transport Iberica es dedica a la construcció de material ferroviari. Aquesta...SOM el sindicat independentista i de classe