Foto: arxiu CSC
Foto: arxiu CSC

 

Posem a la vostra disposició diversos enllaços on podeu consultar i difondre les festes laborals oficials dels diversos territoris dels Països Catalans sota administració espanyola. Ho podeu fer picant ací o des del bàner lateral del nostre web. Així mateix, podeu descarregar un arxiu (*.pdf) que conté el calendari laboral de Catalunya en format graella amb les setmanes i els dies numerats.

Confiem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

@cscAcció Sindicalcalendari,CSC,festes laborals 2015,laboral  Posem a la vostra disposició diversos enllaços on podeu consultar i difondre les festes laborals oficials dels diversos territoris dels Països Catalans sota administració espanyola. Ho podeu fer picant ací o des del bàner lateral del nostre web. Així mateix, podeu descarregar un arxiu (*.pdf) que conté el calendari...SOM el sindicat independentista i de classe