La jutge de Sevilla Mercedes Alaya arribant als jutjats de Sevilla |Foto: EFE|
La jutge de Sevilla Mercedes Alaya arribant als jutjats de Sevilla |Foto: EFE|

 

 

 

 

 

 

 

 

Font: 324.cat

La jutge ha portat el cas dels EROs andalusos al Tribunal Suprem perquè considera que hi ha indicis que set aforats van participar en els fets. Entre aquests hi ha els expresidents de la Junta d’Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñán, i cinc aforats més –entre senadors i diputats–.

Després de més de tres anys d’investigació, la jutge de Sevilla Mercedes Alaya troba que hi ha indicis que els responsables polítics van participar en el desviament de fons destinats a lluitar contra l’atur per atorgar subvencions al marge de la llei.

Els magistrats del Suprem hauran de decidir ara si assumeixen tot el sumari o només la part política financera que afecta els polítics aforats.

El cas dels EROs andalusos és el que té més imputats de tota la història judicial espanyola. Concretament, n’hi ha 201, en un sumari que ocupa 300.000 folis.

 

@cscInternacionalcorrupció,ERO,internacional                Font: 324.cat La jutge ha portat el cas dels EROs andalusos al Tribunal Suprem perquè considera que hi ha indicis que set aforats van participar en els fets. Entre aquests hi ha els expresidents de la Junta d'Andalusia Manuel Chaves i José Antonio Griñán, i cinc aforats més --entre senadors...SOM el sindicat independentista i de classe